• +387 36 355 050
  • Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  • Pon-Pet 7:00-17:00, Sub 7:00-14:00

O nama

Društvo BOSSIN d.o.o. Mostar je osnovano i registrirano 1992. godine, kao nasljednik samostalne zanatske radnje ARS beton. Vlasništvo društva je privatno 100%.

Osnovna djelatnost društva je proizvodnja betonskih proizvoda. U našem proizvodnom programu, pored standardnih proizvoda već viđenih na tržištu, imamo i originalne BOSSIN proizvode.

Kontinuirano pratimo trendove u svijetu betonskih proizvoda. Osposobljeni smo za proizvodnju nestandardnih betonskih proizvoda na zahtjev kupca. Primjenjujemo i naknadne dorade na našim proizvodima, tako da se dobiva neograničena mogućnost u pogledu izgleda i primjene betonskih proizvoda. U našim proizvodima su objedinjene komponente: praktično za primjenu, estetski prihvatljivo, financijski prihvatljivo, postojano u prostoru i vremenu, sve u skladu s prirodom.

Kod nas se betonski proizvodi mogu kupiti, dobiti savjet za ugradnju, kao i dobiti uslugu ugradnje.

Poslujemo na adresi Ortiješ bb, Mostar. Društvo BOSSIN ima i prodajno skladište u poslovnoj zoni Opuzen, Republika Hrvatska. U dosadašnjem radu smo sudjelovali u izvođenju radova na velikom broju objekata. Fotografije nekih od tih objekata su sadržane u našem katalogu.

Društvo BOSSIN je nastalo kao proizvod jasne vizije o tržišnom značaju betonskih proizvoda. Ta vizija je i dalje vodilja u razvojnom putu društva. Naši kupci su, svojim zahtjevima, ocjenama i sugestijama, dobro došli u razvijanju vizije o svijetu betonskih proizvoda.

Zadovoljstvo kupca je naša obaveza.


Plaćanje do 24 rate bez kamata i naknada

Distributeri